540240 Targu Mures
+40 365 402 030
+40 770 248 867
info@brinkoflex.ro
Consultati un Expert:
+40 770 248 867

Cele mai populare furtunuri:

CANOPUS M D

Furtun PVC flat, utilizat pentru irigatii, drenaje, refulare apa etc. Deasemenea se poate folosi si ca protectie furtun. Presiunea de lucru 10 bar.

BATUS D

Furtun utilizat pentru aplicatii grele in constructii, agricultura si aplicatii industriale. Furtun utilizat pentru apa si aplicații cu aer comprimat.

CENTAURUS TOP

Furtun PVC potrivit pentru irigatii, constructii, aplicatii in agricultura si industriale, etc. Temperatura de lucru: -10 - +40 ⁰C. Presiunea de lucru: 8 bar.

CETUS 20

Furtun de plastic pentru compresor si pulverizarea culturilor, utilizat pentru aer, apa si pentru toate produsele de pulverizat, stropit culturi agricole, injectare pesticide.

CETUS 40

Furtun utilizat la aer, apa si pentru toate produsele de pulverizat, stropit culturi agricole, injectare pesticide. Exterior neted, rezistent la intemperii si frecare.

SPIRO SD

Furtun potrivit pentru transportul de apa potabila, apa murdara, ingrasaminte si substante chimice usoare. Furtun Non- toxic. Spirala din otel.

TONDA EXTREMEFLEX

Furtun utilizat pentru transportul apei uzate, apei murdare si a substantelor chimice usoare. Furtun potrivit pentru masiniile de vidanjare, cisterne etc.

JUPITER SD

Furtun utilizat pentru transportul apei uzate, apei murdare si a substantelor chimice usoare. Furtun potrivit pentru masiniile de vidanjare, cisterne etc.

ADARA 10 SD

Furtun cauciuc de absorbtie, refulare potrivit pentru transportul apei murdare, ape uzate si lichide non-agresive . Potrivit la masiniile de vidanjare, cisterne etc.

AGENA 10 D

Furtun din cauciuc de refulare utilizat in aplicatii din industrie si agricultura. Furtun pentru transportul apei murdare, ape uzate si lichide non-agresive.

Cele mai populare racorduri: