540240 Targu Mures
+40 365 402 030
+40 770 248 867
info@brinkoflex.ro
Consultati un Expert:
+40 770 248 867

Cele mai populare furtunuri:

JUPITER SD

Furtun utilizat pentru transportul apei uzate, apei murdare si a substantelor chimice usoare. Furtun potrivit pentru masiniile de vidanjare, cisterne etc.

ADARA 10 SD

Furtun cauciuc de absorbtie, refulare potrivit pentru transportul apei murdare, ape uzate si lichide non-agresive . Potrivit la masiniile de vidanjare, cisterne etc.

BETIN 20 D

Furtun din cauciuc pentru aer comprimat, utilizat in mai multe aplicatii grele de munca. Rezistent la aer amestecat cu ulei și ape uzate.

BELINDA AIR

Furtun cauciuc pentru aer comprimat Furtun utilizat pentru aer comprimat, apa si produse non-agresive,regasite in aplicatile industriale.

BATUS D

Furtun utilizat pentru aplicatii grele in constructii, agricultura si aplicatii industriale. Furtun utilizat pentru apa si aplicații cu aer comprimat.

PUR HX AS

Furtun pentru aplicatii grele de lucru cu o rezistenta mare la uzura. Furtun potrivit pentru transportul de produse foarte abrazive cu ar fii granule, pietris, etc.

PICTOR MB Ω D

Furtun 12 bar, potrivit pentru toate echipamentele de sablat. Rezistenta la uzura conform DIN ISO 4649 50 - 60 mm³. Interior electro condusctiv: R < 10⁶ Ω

STRATOS LIGHTFLEX Ω/T SD

Furtun foarte flexibil utilizat la transportul de materiale abrazive: nisip, criblură, pietris etc. Furtun cu greutate redusa.

SIRIUS MB Ω D

Furtun 40 bar, utilizat la transport ciment și alte produse abrazive umede. Furtun cu interior electro conductiv. Rezistenta la abraziune conf.: 60 mm³.

SIRIUS BETON 2ST Ω D

Furtun 85 bar utilizat pentru transportul betonului ce urmeaza a fii turnat prin pompele de beton. Rezistenta la abraziune: < 65 mm³.