540240 Targu Mures
+40 365 402 030
+40 770 248 867
info@brinkoflex.ro
Consultati un Expert:
+40 770 248 867

Cele mai populare furtunuri:

CHARON 80 Ω/T

Furtun de cauciuc pentru aplicatii multiple potrivit pentru substante chimice usoare, fluide hidraulice, acizi și alcalini. Furtun electroconductiv.

TONDA OIL AS

Furtun pentru transportul de hidrocarburi cum ar fii ulei si combustibil, alcool, etc. Furtun de absorbtie/refulare cu spira din PVC anti-șoc si fir antistatic.

MERCUR R4FLEX 10 SD

Furtun utilizat pentru transportul de hidrocarburi care au un continut aromatic ce nu depaseste 50%. Ideal pentru autocisterne pentru benzinarii.

MERCUR SPIR Ω/T SD

Furtun utilizat la transportul de hidrocarburi care au un continut aromatic ce nu depaseste 50%. Ideal pentru transportul benzinei și motorinei, in autocisterne.

ANDROMEDA PP OIL 15

Furtun composit special conceput pentru încărcarea și descărcarea uleiului și a combustibilului din autocisterne cu un conținut aromatic de până la 100%.

ANDROMEDA PP CHEM

Furtun special conceput pentru încărcarea și descărcarea uleiului și a combustibilului din autocisterne cu un conținut aromatic de până la 100%.

SATURN EPDM Ω/T SD

Furtun cauciuc de absorbtie, refulare pentru conform EN 12115, pentru solvenții polari și substanțe chimice, cum ar fi alcoolul, aldehide, cetone, acizi și baze.

SATURN UPE Ω/T SD

Furtun utilizat pentru substanțe chimice, acizilor industriali, a acrililor, alcalinilor și a produselor și solvenților din uleiuri minerale.

POLARIS

Furtun Teflon striat cu tresa de Otel Inox utilizat pentru aplicatii de inalta calitate in industria alimentara, cosmetica, farmaceutica si industrii biologice.

TAURUS RVS MO

Furtun utilizat pentru gaz si gaze lichide, substante chimice agresive sau corozive, temperatura de lucru foarte ridicata sau joasa.