540240 Targu Mures
+40 365 402 030
+40 770 248 867
info@brinkoflex.ro
Consultati un Expert:
+40 770 248 867
  • SERVICII

Livrari

Livrari

Pentru furtunurile și cuplajele neasamblate din stoc se aplică următoarele: Comandat înainte de ora 16.00, livrare mâine! Dacă aveți o comandă urgentă, putem livra prin curier sau un serviciu expres, dacă este necesar. Livrările în Romania au loc în 24 de ore prin intermediul transportatorilor noștri obișnuiți.

Produsele noastre

Produsele noastre

Punctele noastre forte sunt angajații și produsele noastre. Brinkoflex este puternic în eticheta privată, pentru noi și pentru clienții noștri. Cuplajele și furtunurile noastre sunt fabricate sub etichetă privată în cele mai renumite fabrici din întreaga lume. Cuvintele noastre cheie sunt: direct, loial și competitiv. Contactați-ne și testați-ne calitatea și cunoștințele!

Personalizare

Personalizare

Una dintre calitățile noastre este munca personalizată. Deoarece nu toate aplicațiile pot fi rezolvate cu ansambluri standard de furtunuri, suntem specializați în soluții personalizate. Datorită gamei noastre extrem de variate, este dificil să afișăm vizual acest lucru pe site-ul nostru web. Dacă aveți nevoie de o soluție personalizată, vă rugăm să ne contactați pentru a putea arunca o privire asupra posibilităților împreună.

Asamblare, testare și înregistrare

Asamblare, testare și înregistrare

Pe lângă vânzarea furtunurilor și cuplajelor standard, Brinkoflex este specializată în furnizarea ansamblurilor complete de furtunuri. În funcție de aplicație, vă putem sfătui cu privire la combinația potrivită de furtun și cuplaj. Deoarece avem un atelier profesionist și o instalație de testare, putem asambla furtunul dorit pentru dvs. De asemenea, oferim următoarele opțiuni: • Testare și certificare hidrostatică • Ansamblu igienic pentru sertizare • Furtunuri furnizate cu sigla companiei dvs. / coduri QR • Test de presiune • Urmărire anuală, astfel încât calitatea furtunurilor și cuplajelor dvs. să fie garantată • Rapoarte de testare online Furtunurile utilizate în aplicații stresante trebuie verificate în mod regulat. Cu cât aplicația este mai stresantă, cu atât mai frecvent ar trebui testate furtunurile. Puteți folosi expertiza noastră pentru a testa și verifica furtunurile. Solicitați posibilitățile noastre și ce putem oferi pentru situația dvs. specifică.