540240 Targu Mures
+40 365 402 030
+40 770 248 867
info@brinkoflex.ro
Consultati un Expert:
+40 770 248 867

Cele mai populare furtunuri:

SUPER PUR BLX

Furtun de aer frână spiralat este fabricat din poliuretan are o gamă largă de avantaje. Presiune de lucru 10 BAR, presiune de spargere 42 BAR la 20°C.

ADARA LIGHTFLEX SD

Furtun cauciuc de absorbtie, refulare potrivit pentru transportul apei murdare, ape uzate si lichide non-agresive . Potrivit la masiniile de vidanjare, cisterne etc.

LACTERUS 10 SD

Furtun utilizat pentru uleiuri, grăsimi animale și vegetale, produse lactate, băuturi carbogazoase și alcool. Furtun încărcare/descărcare camioane cisternă.

STRATOS FOOD Ω D

Furtun utilizat pentru refulare materiale abrazive cum ar fii: cereale,granule, zahar si lapte praf. Exterior electro conductiv: R < 10⁶ Ω. Norma: FDA

STRATOS Ω/T D

Furtun utilizat pentru refularea de materiale foarte abrazive, cum ar fi ciment, nisip, furaje animale. Interior electro conductiv. Rezistenta abraziune: < 60 mm³.

BLAZAR SD

Furtun utilizat pentru utilaje, cisterne, cimentruc-uri care utilizează compresoare de transfer aer cald sau fierbinte. Disponibil si cu exteriorul furtunului gofrat.

ANDROMEDA PP OIL 15

Furtun composit special conceput pentru încărcarea și descărcarea uleiului și a combustibilului din autocisterne cu un conținut aromatic de până la 100%.

MERCUR SPIR Ω/T SD

Furtun utilizat la transportul de hidrocarburi care au un continut aromatic ce nu depaseste 50%. Ideal pentru transportul benzinei și motorinei, in autocisterne.

SATURN EPDM Ω/T SD

Furtun cauciuc de absorbtie, refulare pentru conform EN 12115, pentru solvenții polari și substanțe chimice, cum ar fi alcoolul, aldehide, cetone, acizi și baze.

SATURN UPE Ω/T SD

Furtun utilizat pentru substanțe chimice, acizilor industriali, a acrililor, alcalinilor și a produselor și solvenților din uleiuri minerale.